UA-106442946-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Bedrijfsgegevens:

 

Carcleaning vervuurt

Hengemunde 56

6578 BT Leuth

06-12129635

info@carcleaningvervuurt.nl

Kvk nr:      69746079

BTW nr:    NL208394916B02

Official dealer:

 

 

 

Bij ons kunt u pinnen, zelfs op locatie! vraag naar de mogelijkheden.

Kenolon Ceramic Shield SIO2 

Perfection in Protection

 

Kenolon Ceramic Shield is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals vekeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en UV-straling. 

Het waterafstotend effect van de Kenolon Ceramic Shield zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto. Traditionele lakbescherming producten op basis van synthetische wax of polymeren garanderen geen meetbare dikte. Deze blijven op de lak tot ze verdwjnen door aantasting van de zon, zure regen en ontvettende detergenten.

Door de bijzondere samenstelling van dit product op basis van Siliciumdioxide (SIO2) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er prachtig uitziet voor een lange tijd. het versterkt de hardheid van de lak en verhoogt deze tot wel 9H op de schaal van Mohs. Deze bescherming zal er ook voor zorgen dat microkrasjes en swirls minder snel ontstaan.

door het aanbrengen van de Kenolon Ceramic Shield ben je verzekerd voor een langdurige bescherming van wel 3 jaar mits u de producten van Kenotec Pro gebruikt voor het onderhoud van uw voertuig. 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?